Wij zoeken uw Youngtimer.

Geen zin om op zoek te moeten gaan naar een Youngtimer, maar wel van de voordelen van deze bijtellingsvriendelijke auto’s genieten? Laat ons de perfecte Youngtimer voor u zoeken. U ontvangt geheel vrijblijvend een 5-tal youngtimers in de mail die perfect aansluiten op uw wensen.

Uw Youngtimer zoeken begint hier.

aantal auto's onder een grote loep tijdens het youngtimer kopen

Heeft u besloten een youngtimer te gaan rijden? Dan is het nu tijd dat we opzoek gaan naar de auto die het beste bij uw past. Want uw youngtimer zoeken doet u samen met youngtimerimports.nl.

Wanneer u vragen heeft omtrent het zoeken naar een youngtimer, ons youngtimer zoekplatform of de zoekservice dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Goed voorbereiden

Een slimme zoektocht begint met de juiste voorbereiding. Hier leest u onze  handige tips.

Begin met zoeken.

Wellicht heeft u al een bepaald merk voor ogen. Of weet u al precies welke youngtimer u hebben wilt.

Uw Youngtimer online vinden.

De perfecte match vinden kan door gebruik te maken van ons unieke Youngtimer zoekplatform. Hiermee heeft u rechtstreeks toegang tot ruim 2.200 Youngtimer modellen. Zodoende bent u verzekerd dat het zoeken naar, snel veranderd in het vinden van uw nieuwe Youngtimer.

De juiste voorbereiding

U goed voorbereiden helpt bij het vinden van een youngtimer die voldoet aan uw verwachtingen.

Een slim zoekplatform

Via ons zoekplatform regelt u het gehele importproces met een paar klikken of een swipe.

Hulp via onze zoekservice

Geen passende youngtimer gevonden of wilt u het zoekproces uitbesteden? Wij helpen u graag.

De meest gezochte youngtimers.

Benieuwd welke youngtimers het meest gezocht worden via ons zoekplatform? Bekijk hieronder dan onze actuele top 3 van de meest gezochte youngtimers van dit moment. Klik op de desbetreffende auto om direct ons huidige aanbod van dit model te bekijken.

Gaat u liever voor schoon of juist goedkoop? Dan kunt u ook meer te weten komen over onze zuinigste youngtimers of de allergoedkoopste modellen in ons assortiment.

Zuinige youngtimers

Ga voor schoon met onze meest zuinige youngtimer modellen. De natuur zal u dankbaar zijn.

Youngtimer koopje

Bent u een ondernemer die op zijn centen let? Dan vind u hier de allergoedkoopste youngtimers beschikbaar.

Top 3 - Meest gezocht.

Hieronder vind u onze actuele top 3 van de meest gezochte youngtimers van dit moment. Klik op de desbetreffende auto om direct ons huidige aanbod van dit model te bekijken.

1. De Mini Cooper S

Gele Mini Cooper S uit 2002

Dankzij zijn sportieve uiterlijk en compacte bouw, is de Mini Cooper S nog steeds een gewilde zakelijke youngtimer voor hen die dagelijks de drukte van de stad moeten zien te trotseren. 

2. De Volvo S60 Sedan

Een witte Volvo S60 Sedan uit 2001

Bekend als Volvo’s tot dan toe meest sportieve auto. Hoewel hij ook als stationwagon beschikbaar is, blijft de S60 Sedan dankzij zijn design en rijeigenschappen de meest gezochte youngtimer van Volvo.

3. De VW Polo 2.0

Een rode VW Polo 2.0

De Polo was een lange tijd het kleinste model van Volkswagen. In 1994 stapte de polo af van zijn oude chassis. Het vernieuwde sportieve uiterlijk en design zien we ook vandaag de dag nog overal terug.

Goed voorbereid op zoek.

Uw youngtimer vinden dankzij onze handige zoektips. Dat kan. Voordat u zich op uw zoektocht stort is het verstandig om uzelf goed voor te bereiden. U gaat immers opzoek naar een nieuwe auto. Iets waar u, hopelijk met veel plezier, dagelijks gebruik van zult gaan maken. 

Lees waar u op moet letten bij het voorbereiden, en mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.

1. Bepaal vooraf wat u uit wilt geven.

Voorkom dat u teveel aan uw youngtimer uitgeeft. Met een vooraf duidelijk vastgesteld bedrag weet u wat uw limieten zijn. Zo kunt u met een gerust hart opzoek naar een youngtimer binnen uw budget. Vooraf precies weten welke kosten er komen kijken bij de aanschaf van een youngtimer? U vind een compleet overzicht op onze youngtimer kosten pagina.

 

2. Weten welk type auto u wilt rijden.

Een belangrijke vraag die u zichzelf dient te stellen is: welk type youngtimer ga ik rijden. En wellicht nog belangrijker, waarom ga ik deze auto rijden. Aan de hand van uw behoefte creëert u een overzicht van welk type youngtimer het beste bij u past. Denk hierbij aan zaken als de samenstelling van uw gezin. Wellicht heeft u huisdieren, of vereist uw werk zekere eigenschappen van de auto.

 

3. Denk alvast voorruit.

Houd rekening met uw toekomstplannen en veranderingen. Wellicht gaat u verder van huis werken? Of juist dichterbij. Misschien is er een kinderwens, of een kleintje op komst. Hou rekening met wat komen gaat. Zodoende gaat u toekomst-proof op zoek naar uw youngtimer. Samen met ons een zoekopdracht plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de volgende stap?