Youngtimer Taxaties.

Door elk jaar uw youngtimer te taxeren
daalt uw bijtelling en stijgt uw voordeel.

De voordelen van een jaarlijkse youngtimer taxatie.

Wanneer u een youngtimer auto zowel zakelijk als privé rijdt, dan bent u voordelig bezig. Dit onder meer vanwege de “Youngtimerregeling 2018”. Dankzij deze regeling kunt u als ondernemer veel voordeel behalen. Want deze luxe zakenauto’s van 15 t/m 25 jaar oud kunt u ook privé rijden tegen slechts 35% van de dagwaarde. Hierdoor zal uw bijtelling vors naar beneden gaan.

Door jaarlijks een youngtimer taxatie uit te laten voeren door een erkend taxateur garandeert u zichzelf van de laagst mogelijke bijtelling. Want over de jaren heen zal de dagwaarde van uw youngtimer immers telkens lager uitpakken. Dit heeft dan weer een positieve invloed op het bij te tellen bedrag. Wilt u fiscaal ook maximaal voordeel behalen? Maak dan gebruik van onze jaarlijkse Youngtimer Taxatie service. Hiermee taxeren wij elk jaar uw auto en leveren u een door de fiscus erkend taxatierapport aan.

Uw youngtimer taxeren.

Wanneer is een youngtimer taxatie nodig? en wat wordt er tijdens een taxatie allemaal gedaan? U leest het hier.

Een jaarlijkse taxatie.

Door jaarlijks uw youngtimer te laten taxeren zal de bijtelling ook elk jaar lager uitpakken. Bekijk de mogelijkheden hier.

Waarom uw Youngtimer taxeren.

Uw youngtimer taxeren gebeurt om verschillende redenen. Allereerst wordt hiermee de dagwaarde van uw auto bepaald. Dit is van belang om uw bijtellingsbedrag te berekenen. Maar het kan ook de verzekeringsmaatschappij zijn die een taxatie aanvraagt om de premie te bepalen. 

Tevens kan de verzekeraar om een taxatie vragen bij schade. In dat geval zorgt onze youngtimer taxatie ervoor dat duidelijk aangegeven zal worden hoe men op het uit te keren (schade)bedrag is gekomen. Hierdoor ontstaan er geen problemen achteraf.

Ook tijdens het verkopen van uw youngtimer wordt de waarde door middel van een taxatie vastgesteld. Vervolgens kan dit als leidraad worden gebruikt voor het bereiken van een overeenkomst met de koper. 

Laat uw Youngtimer elk jaar taxeren.

De slimme ondernemer kiest voor onze jaarlijkse taxatie service. Want hiermee bent u verzekerd van een jaarlijkse dalende bijtelling en bent u verder ingedekt tegen verzekeringskwesties of problemen met de fiscus.

Inplannen afspraken

Wij verzorgen het inplannen van de taxatie afspraak op een voor u geschikt moment.

Vervangend vervoer

Mits nodig kunnen wij u voorzien van vervangend vervoer tijdens uw youngtimer taxatie.

Erkend taxatie rapport

Na afloop ontvangt u een gegarandeerd door de fiscus erkend taxatie rapport.

En dat elk jaar weer voor zolang u wilt, en natuurlijk elk moment volledig opzegbaar zonder verrassingen.

Tijdens uw jaarlijkse taxatie.

Een youngtimer taxeren bestaat uit een vaste werkwijze en de objectieve kijk op de auto. Zo wordt er onder andere gekeken naar de kilometerstand en het bouwjaar van uw auto. Deze factoren en een uitgebreide keuring van uw youngtimer zelf bepalen uiteindelijk de taxatiewaarde.

Taxatiewaarde Youngtimer

Deze waarde is van belang voor zowel uw bijtelling, uw verzekeringspremie en tijdens de verkoop. Hierdoor wordt er doorgaans veel waarde gehecht aan een taxatierapport.In het taxatierapport vindt u alle punten terug waar tijdens het taxeren op gelet is. Zodoende kan iedereen gelijk zien hoe er aan de opgestelde waarde is gekomen.

Schadeauto taxeren

Bij de taxatie van een schadeauto zullen de delen die nog gebruikt kunnen worden op hun waarde worden beoordeeld. Hierbij gelden de motor en de versnellingsbak als meest waardevol. Tevens wordt er ook gekeken naar de kilometerstand. Voor een schadeauto wordt er ook gekeken naar de hoogte van de reparatiekosten en kan de waarde zo naar alle redelijkheid worden bepaald. Bij de aanschaf van een schadeauto volgens de taxatiewaarde is het dus toch vaak lonend om hem te laten repareren.

Heeft u nog vragen omtrent de taxatie van uw Youngtimer?