Youngtimer Checken.

Heeft u een Youngtimer gevonden die u wilt laten importeren? Dan wilt u voor de koop wel eerst de zekerheid dat de auto zich in een goede conditie bevindt. Bij Youngtimerimports.nl maken wij gebruik van twee verschillende check mogelijkheden.  

 

Allereerst bieden wij, wanneer u het gehele import-proces via ons laat lopen, onze standaard Youngtimer check-up service aan. Deze zit bij de prijs inbegrepen en kost u dus verder niets. 

 

Daarnaast bieden we u als tweede optie de mogelijkheid om uw Youngtimer te controleren door middel van onze Youngtimer Aankoopkeuring. In dit geval zullen we, tegen betaling, een erkende merkdealer naar uw auto laten kijken. 

 

of

Uw youngtimer checken doet u met onze check-up service.

Een Youngtimer uit het buitenland importeren is niet niks. Want vaak is er niet de mogelijkheid om vooraf de auto zelf op locatie te bekijken. Om zeker te zijn dat u een Youngtimer koopt die helemaal in orde is, wilt u van te voren natuurlijk precies weten waar u aan toe bent.

 

Wanneer u een Youngtimer via Youngtimerimports.nl koopt dan checken wij voor de import uw auto altijd aandachtig op ruim 60 verschillende punten. Mochten er ernstige gebreken aan het licht komen, dan kunt u de aankoop alsnog annuleren.

 

Maar wilt u echt 100% zekerheid over de daadwerkelijke staat van uw Youngtimer? Dan raden wij u aan om eerst een professionele aankoopkeuring uit te laten voeren. U vraagt hem gemakkelijk en snel aan door hier te klikken.

Waarom checken.

Waarom uw Youngtimer een check-up verdient? Lees er meer over en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Onze checkservice.

Uw Youngtimer voor de koop laten checken? Vraag dan hier onze Youngtimer check-up service aan.

Waarom uw Youngtimer checken.

Wellicht vraagt u zich af: Waarom is het checken van mijn Youngtimer zo belangrijk? Om uw vraag goed te kunnen beantwoorden is het van belang om eerst te beseffen wat een Youngtimer nou eigenlijk is.

 

Wanneer we spreken over een Youngtimer, gaat het om een auto tussen de 15 en 25 jaar oud. Veelal zijn het zakelijke auto’s uit het hoger segment met een lage kilometerstand.

 

En dat is ook direct de voornaamste reden waarom een gedegen check zo belangrijk is. Een lage kilometerstand betekend immers dat de auto voor een langere periode stil heeft gestaan. 

 

Als vanzelfsprekend komt dit de motor, elektra en de banden niet ten goede. Zonder gepaste oplossing zou dit in de toekomst voor problemen kunnen zorgen.

De oplossing.

Om erachter te komen of uw Youngtimer zich in de juiste conditie bevindt, is het van belang om een uitgebreide check-up uit te voeren. 

 

Als u kiest voor onze import service controleren wij uw Youngtimer standaard al op ruim 60 verschillende punten. Mocht blijken dat er iets niet in orde is, wordt er samen met u naar een oplossing gezocht. 

 

Ondanks dat wij deze check-up uitvoeren, kunnen we hiermee niet garanderen dat de auto precies is zoals aangegeven. Wij raden u dan ook aan om voor de koop altijd een aankoopkeuring uit te laten voeren. 

 

Een erkende merkdealer zal uw Youngtimer van top tot teen nalopen en uitlezen. Daarbij word er ook aandacht besteed aan het verleden van de Youngtimer, de kilometerstand gecheckt en kijken ze naar de onderhoudshistorie. 

 

U ontvangt naderhand een uitgebreid keuringsrapport waarna u met volle zekerheid de uiteindelijke beslissing zal kunnen maken.

Uw Youngtimer reeds gevonden?

Vraag hier dan direct uw check-up aan.

Uitgecheckt? Dan bent u klaar voor de volgende stap: