Youngtimer Aankoopkeuring.

Heeft u een youngtimer gevonden die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Dan wilt u in de eerste plaats zeker weten dat de auto zich in top conditie bevindt. Daarom raden wij u altijd aan om te kiezen voor een Youngtimer Aankoopkeuring. U kunt de keuring hier direct aanvragen.

Onze youngtimer aankoopkeuring.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Youngtimerimports.nl dan nemen wij graag het controle-proces voor u uit handen. In dat geval zullen wij uw Youngtimer checken door middel van een aantal zeer uitgebreide kwaliteitscontroles.

Hoewel wij er alles aan doen om de Youngtimer zo goed mogelijk te checken, hebben wij niet de middelen om 100% zekerheid te bieden. Daarom raden wij u aan om eerst een professionele aankoopkeuring uit te laten voeren. U vraagt hem gemakkelijk en snel aan door hier te klikken.

Zowel de auto zelf, als de rij-eigenschappen worden door een erkende merkdealer onderzocht. Daarbij kijken ze uw youngtimer volledig na en leveren u een compleet en duidelijk overzicht aan. Tevens zullen wij dit overzicht voorzien van advies, op basis van onze ervaringen uit het verleden. Zodoende weet u precies wat u koopt, alsmede wat u in de toekomst mag verwachten.

Direct regelen.

Wilt u gebruik maken van de youngtimer aankoopkeuring? Klik op de knop en regel het direct. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Aanbod bekijken.

Voordat u zich uberhaupt druk hoeft te maken over de check-up van uw youngtimer, dient u eerst de ultieme youngtimer te vinden.

De aankoopkeuring in het kort.

U wilt de zekerheid dat uw auto zich in top conditie bevindt. En de zekerheid dat er geen verborgen gebreken zijn zoals teruggedraaide kilometerstanden of een onjuiste onderhoudshistorie. Om die zekerheid te garanderen is het nodig om voor de koop een aankoopkeuring uit te laten voeren.

 

Een officiële merkdealer zal in dit geval de wagen onderwerpen aan een grondige inspectie. Zo word er gekeken naar de onderhoudshistorie, het schadeverleden, de staat en werking van de youngtimer en wordt er een proefrit gemaakt om de rij-eigenschappen te inspecteren.

Erkende Merkdealer

Uw aankoopkeuring wordt altijd uitgevoerd door een erkend merkdealer op locatie.

Historie Check-up

We kijken naar de kilometerstand, schadeverleden en onderhoudshistorie.

Compleet Keuringsrapport

U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport voorzien van advies.

of

Heeft u nog vragen over de Youngtimer Aankoopkeuring?