Volvo Youngtimers.

Populair onder Ondernemers

Youngtimers van Volvo.

Volvo betekend ‘ik rol’ in het Latijns. Een toepasselijke naam voor een autobedrijf, zou je denken. Toch is de naam niet te danken aan rollende banden maar kogellagers. Het merk werd namelijk op 10 augustus 1926 opgericht als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF. Nu ruim 90 jaar verder kennen we Volvo enkel nog als autofabrikant. 

Volvo staat bekend om zijn vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Nog voor er door overheden belangrijke veiligheidseisen gesteld werden nam Volvo een pioniersrol op op het vlak van veiligheid. De bekendste veiligheidsuitrusting die is uitgevonden door Volvo is de driepuntsgordel. Deze gordel werd in 1959 uitgevonden door Nils Bohlin, een ingenieur bij Volvo. De driepuntsgordel wordt gezien als de belangrijkste veiligheidsdoorbraak in de autogeschiedenis.

Voordelen van een Volvo

Volvo Youngtimers zijn enorm populair bij ondernemend Nederland. Waarom kiezen zoveel mensen voor een Volvo? U leest het hier.

Bekijk het aanbod van Volvo

Bent u reeds overtuigt van de vele voordelen die een Volvo Youngtimer met zich meebrengt? Dan kun u hier direct ons ruime Volvo aanbod induiken om opzoek te gaan.

Waarom een Volvo Youngtimer.

Als we de voordelen van een youngtimer rijden op een rijtje zetten, komen we telkens weer terug bij termen zoals “Bijtelling” en “BPM”. Zeker waar dat het belangrijke redenen zijn om te kiezen voor een youngtimer. Maar waarom kiest u dan nu juist voor een Volvo? Het antwoord bestaat veelal uit 4 woorden:

Mooi vanbuiten én vanbinnen!

GEWOON HEEL MOOI

Volvo is qua design tijdloos.  Ongeacht het model of bouwjaar, er staat je altijd wel iets heel fraais aan te staren. Geen overbodige opsmuk of tierlantijntjes, maar pure lijnen en een bijna griezelige hoop aandacht voor de details. Die indruk wordt alleen maar versterkt als u instapt: prachtige materialen, vlekkeloze afwerking en moeiteloos bedieningsgemak strijden om uw aandacht. En lijken uiteindelijk besloten te hebben dat ze daartoe beter samen kunnen  werken. Resultaat: U kijkt uw ogen uit.

KRACHTIGE RIJEIGENSCHAPPEN

Wie voor het eerst een Volvo kiest, weet zich vaak niet precies te herinneren waarom hij of zij ooit dacht dat Volvo’s autos zijn voor families of ouderen. Want Volvo heeft 1 ding altijd goed op orde gehad, en dat zijn de motoren die ze in de auto’s plaatsen. Mooi geluid, goede torch. U zou bijna denken dat u in een veel duurdere auto rondrijdt, als we puur en enkel kijken naar de kracht en de rijeigenschappen die een Volvo met zich mee brengt. Ook de wat oudere Youngtimer modellen beschikken over prima eigenschappen. Wellicht is dit ook de rede dat Volvo zo populair is onder zakelijke rijders.

VEILIGE VOLVO VERZEKERD

Volvo en veiligheid beginnen niet voor niets allebei met een v: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dus logisch dat alles wat de Zweden van veiligheid weten in hun auto’s terug te vinden zijn. Ook de Youngtimers van Volvo, zoals bijvoorbeeld de V70, staan bekend om hun veiligheid. Dat geeft een fijn gevoel als u voor de werkdag begint eerst nog even uw kinderen naar school moet brengen.