Veilig betalen.

Uw Youngtimer veilig en gemakkelijk online aankopen.

Online een Youngtimer kopen.

U staat op het punt om online een youngtimer aan te schaffen en te importeren. Het enige wat nog moet gebeuren is de betaling. Aangezien de online aanschaf van een auto nou niet precies hetzelfde is als dat van een paar nieuwe schoenen is het niet meer dan begrijpelijk dat u precies wilt weten waar u aan toe bent. 

Om u de zekerheid te bieden die u als klant verdient hebben we op deze pagina alle relevante informatie omtrent het betalen van uw youngtimer verzameld. Zo leest u wat wij doen om een veilige betaling te garanderen en hoe wij omgaan met uw gevoelige gegevens. 

Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog met vragen of opmerkingen zitten, dan zit onze importmanagers voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice.

Veilig online uw youngtimer betalen.

Online betalen is tegenwoordig heel normaal. Maar als we praten over de aanschaf van een auto, dan komt er net even wat meer (geld) bij kijken. Lees er meer over.

Uw youngtimer betalen doet u zo.

Bekijk hier onze verschillende betaalmethoden. Mocht u na het lezen van de pagina nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Uw Youngtimer veilig online betalen.

Het is tegenwoordig heel gewoon, iets op het internet kopen. En waarom zouden we ook niet? Het is gemakkelijk, snel en in de meeste gevallen volkomen veilig. Nederland loopt voorop als het aankomt op shoppen via het internet, en ook als we kijken naar betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Billink, zien we dat de Nederlandse technologie en ontwikkeling niet stil zit.

SSL

Ook bij Youngtimerimports doen we er alles aan om dit proces zo veilig en simpel mogelijk te houden. Zo gebruiken wij op al onze pagina’s een SSL (Secured Socket Layer) encryptie. Deze encryptie zorgt er voor dat de gegevens die u verzendt terwijl u gebruikt maakt van onze website en services, goed beveiligt zijn. Zo zijn ze niet toegankelijk voor eventuele hackers of andere met kwade intenties. 

3DSecure

3D Secure is een unieke standaard en maakt betalen op internet met MasterCard, Visa, JCB en Maestro een stuk veiliger. Het biedt namelijk de gelegenheid om de rechtmatige eigenaar van de creditcard te identificeren en een bewijs van de transactie te genereren. Op die manier kunt u verifiëren of de persoon die bij u wil betalen ook daadwerkelijk de rechtmatige eigenaar van de hiervoor gebruikte betaalkaart is.

PCI-DSS

Een van de belangrijkste maatregelen die wij nemen om veilige online betalingen te garanderen, zijn de officiële voorschriften van PCI-DSS. Deze Data Security-standaard voor betaalkaarten is verplicht voor alle bedrijven die creditcardinformatie opslaan, verwerken en afhandelen. Het zijn beveiligingsmethodes die zijn ontworpen om betalingen en creditcardgegevens te beschermen tegen inbreuken en cyberaanvallen.

Hoge kwaliteit Cloud Servers

Naast software en bedrijfsvoering gebruiken we bij youngtimerimports ook onze hardware om maximale veiligheid te garanderen. Enkel hardware van de hoogste kwaliteit komt door onze keuring. Want dankzij de nieuwste cloud servers, en het constant up to date houden hiervan, bent u verzekerd dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste technologie en veiligheidsstandaarden.  

Betaalmethoden

Een belangrijk onderdeel van een veilige online betaling is de gekozen betaalwijze. Bekijk van welke betaalmethodes wij gebruiken maken om u naast een maximaal gemak, ook een optimaal beveiligde betaalomgeving aan te bieden. 

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Er zijn geen kosten verbonden aan de betalingen die via iDeal worden voldaan.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Zo heeft u met PayPal standaard aankoopbescherming op al uw online aankopen. Ook als het gaan om de aanschaf van een Youngtimer. PayPal is eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening te koppelen en simpel in gebruik. 

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken! Daarnaast is uw aankoop met een creditcard ook standaard gedekt.

Bankoverschrijving

Als u ervoor kiest om de betaling zelf over te maken naar ons, kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank naar ons overmaken. Uw bestelling wordt behandeld zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Bij vooraf bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling in behandeling nemen.

Contant of Pinnen

Bent u niet volledig overtuigt van hoe veilig online betalen is? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon lekker ouderwets contant betalen of pinnen. Dit kan door middel van langs te komen en het bedrag bij ons af te geven of door het bedrag direct te pinnen bij een van onze pinautomaten. U zult natuurlijk een betaalbewijs ontvangen en het bied u mooi de kans om even rond te kijken in onze unieke showroom.  

Kunnen we u van dienst zijn?

Onze helpdesk en importspecialisten zitten voor u klaar