Mercedes-Benz Youngtimers.

Ontstaan uit Duitse degelijkheid.

Een Mercedes-Benz Youngtimer rijden.

De slogan van Mercedes-Benz is “The Best or Nothing.” Als langst bestaande wereldwijde automaker is Mercedes-Benz een van de meest erkende en best verkopende automerken ter wereld. In 1886 ontwikkelden Gottlieb Daimler en Karl Benz simultaan werelds eerste auto’s in zowel Mannheim (Benz) als Stuttgart (Daimler). Sindsdien heeft het bedrijf een revolutie teweeggebracht in de auto-industrie. Mercedes-Benz belichaamt de reputatie van in Duitsland gebouwde kwaliteits- en luxe auto’s.

Mede dankzij de populariteit van veel van onze Mercedes-Benz youngtimers, ten tijden van hun eerste ingebruikname, is er een zeer ruim aanbod van goed onderhouden en wel uitgeruste modellen. Via ons youngtimer zoekplatform vind u ruim 600 vooraf geselecteerde Mercedes-Benz youngtimers. Hiermee vindt u snel en gemakkelijk de auto van uw dromen. Benieuwd naar meest populaire Mercedes-Benz youngtimer modellen? Verderop vertellen we u er meer over.

De voordelen van een Mercedes-Benz.

Wanneer u kiest voor een Mercedes-Benz dan kiest u voor Duitse degelijkheid. Meer voordelen van dit merk leest u hier.

De geschiedenis van Mercedes-Benz.

Van swerelds eerste auto tot en met de zakelijke standaard van vandaag. Lees hier de geschiedenis van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz en de voordelen.

Dankzij de in 2015 ingevoerde youngtimer regeling kunt u nu zeer voordelig een Mercedes-Benz uit Duitsland importeren. Zo kunt u zowel zakelijk als privé een luxueus business model rijden tegen een fractie van de prijs. En hoewel Mercedes-Benz youngtimers tussen de 15 jaar en 25 jaar oud zijn, doet dit absoluut niks af aan de kwaliteit en rijeigenschappen van de auto’s.

Het eikpunt van Duitse degelijkheid.

Aangezien Mercedes een Duits merk is staat een youngtimer van het merk garant voor degelijkheid. Zelfs de Mercedes-Benz youngtimers van ruim 20 jaar oud rijden nog alsof ze net uit de fabriek zijn gerold. De gebruikte onderdelen en materialen zijn er om de tand des tijds te doorstaan, waardoor de meeste modellen van Mercedes ook 30 jaar later nog steeds rondrijden zonder problemen

Comfortabel rijden in een Mercedes-Benz.

Ook is er nog het comfort. Een Mercedes rijd gewoon lekker. Weinig geluid van buiten op de snelweg, lederen stoelen die ook jaren later nog super zitten, en ga zo maar door. En wat dacht u van het uiterlijk? Zelfs ondanks dat onze youngtimer modellen al relatief oud zijn, blijft de vormgeving tijdloos. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van uw smaak.

Kunstmatige hoge prijzen en concurrentie.

Wanneer u besluit een Mercedes-Benz youngtimer te gaan rijden, dan kunt u naar uw lokale autodealer hier in Nederland. Maar als u dit doet, dan gaat u hoe dan ook teveel betalen voor uw Benz. Dit komt omdat Nederlandse merkdealers de prijs van zowel nieuwe als gebruikte auto’s kunstmatig hoog houden. Maar dit hoeft voor u geen probleem te zijn. Als we kijken naar de situatie in Duitsland zien we juist dat dealers in een stevige concurrentiestrijd verwikkeld zijn. Hierdoor worden vele Mercedes-Benz Youngtimers tegen een zeer lage prijs aangeboden. Bij ons vind u dit aanbod voorzien van een all-in prijs. Dat betekend inclusief transport, import, registratie, keuring, Nederlands kenteken en aflevering bij u op locatie.

Populaire Mercedes-Benz Youngtimers.

Benieuwd naar welke modellen van Mercedes-Benz veel gevonden worden via ons youngtimer zoekplatform?
Hieronder vind u de drie populairste Mercedes youngtimers van het moment.

Mercedes-Benz C-klasse W203 bij Youngtimerimports.nl

MERCEDES -BENZ C-KLASSE

Een gewilde keuze onder onze jongere zakelijke rijders. De Mercedes-Benz C-klasse youngtimers worden gezien als de meest toegankelijke klasse van deze Duitse gigant. Een sportief exterieur en comfortabel luxieus interieur.

MERCEDES-BENZ E-KLASSE

De Mercedes-Benz E-Klasse is dé benchmark in het business-segment. Het ontwerp van de auto kenmerkt zich door het opvallende en emotionele design. Het interieur is hoogwaardig, sportief en stijlvol. De E-Klasse is een echte Mercedes.

MERCEDES-BENZ S-KLASSE

Voor ieder die enkel voor het beste gaat. De S-Klasse modellen van Mercedes-Benz zijn gewild als youngtimer en daardoor nog steeds een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. En wat ons betreft volledig terecht.

Mercedes-Benz door de tijd heen.

Mercedes-Benz, we kennen het automerk allemaal. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Benz in Mercedes-Benz was het merk waaronder de Duitser Carl Benz auto’s bouwde. Benz was de allereerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885.

Mercedes komt voort uit Daimler, een ander Duits automerk wat tussen 1886 en 1903 auto’s bouwde. Hoewel het bedrijf Daimler Motoren Gesellschaft heette, produceerde ze haar auto’s onder de merknaam Mercedes.

Mercedes en Benz worden Mercedes-Benz.

In 1926 fuseren de firma’s Daimler Motoren Gesellschaft en Benz & Cie. zich tot Daimler-Benz AG. Tevens besluiten ze dat zij als merknaam Mercedes-Benz gaan voeren. Vervolgens werd het welbekende logo geschapen door de ster van Mercedes te omringen met de lauwerkrans van Benz, waarbinnen de namen Benz en Mercedes waren vervat. De lauwerkrans is later vervangen door een enkele ring, waarbij vervolgens ook de namen werden weggelaten.
1886, De eerste auto van Carl Benz.
1926, Daimler en Benz produceren hun eerste auto.
De productiehal van Mercedes omstreeks 1935

Laatst toegevoegd - Mercedes-Benz Youngtimers.

Kunnen we u van dienst zijn?

Onze helpdesk en importspecialisten zitten voor u klaar