Youngtimer Import Kostenoverzicht.
Een youngtimer importeren via tablet en smartphone met daarin een 3-tal spraakbubbels staan
Alle kosten overzichtelijk op een rijtje.

Youngtimer Import
Kostenoverzicht.

Precies weten wat u kwijt zult zijn aan het importeren van uw youngtimer? U vind een volledig overzicht van alle importkosten terug op deze pagina. Heeft u aan de hand van deze informatie toch nog vragen omtrent het importeren van een youngtimer en/of de kosten hiervan, dan zitten onze importspecialisten klaar om u van dienst te zijn.

Naar het overzicht.

Benieuwd wat een import kost? Loop stapsgewijs door alle kosten heen en weet zo precies waar u voor betaald.

All-inclusief zoeken.

Wist u dat al onze prijzen inclusief import en registratie zijn? U zult dus verder GEEN kosten maken.

Youngtimer aankoopkeuring.

De eerste kosten waar we tijdens het proces mee te maken krijgen zijn de kosten van de aankoopkeuring. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de youngtimer waarborgen en bepalen of alle informatie naar waarheid is ingevuld.

Sommige importeurs bieden u slechts de optie om vooraf een aankoopkeuring uit te voeren, maar aangezien we bij youngtimerimports.nl staan voor hoge kwaliteit en transparantie doen wij deze keuring altijd.

Wilt u weten waarom deze keuring zo belangrijk is, dan kunt u hier alles te weten komen over onze YOUNGTIMER AANKOOPKEURING.

OVERZICHT KOSTEN

Aankoopkeuring

 • Inclusief kilometercheck en schadeverleden.
 • Altijd bij een erkende merkdealer.
 • Overzichtelijk keuringsrapport achteraf.
1
KEURINGSKOSTEN

YOUNGTIMER TRANSPORT.

De tweede kostenpost waar we tegen aan lopen is het transporteren van uw youngtimer naar Nederland. Voor een vast bedrag zullen wij zorgen voor een verzekerd transport per oplegger voor uw youngtimer. Hou er rekening mee dat dit vaste bedrag alleen geldt binnen de Europese Unie. Voor transport aanvragen vanuit Amerika of Japan kunt u terecht bij onze klantenservice.

Meer te weten komen over het transport van uw youngtimer en wat daar bij komt kijken? Bezoek dan onze YOUNGTIMER TRANSPORTEREN pagina.

OVERZICHT KOSTEN

TRANSPORTEREN

 • Een ervaren gediplomeerd chauffeur.
 • All-Risk verzekerd transport naar Nederland.
 • Veelvuldig contact met status updates.
1
TRANSPORTKOSTEN

YOUNGTIMER INVOEREN.

Zodra uw youngtimer naar Nederland is vervoerd dient deze geregistreerd te worden bij de RDW / Douane. Tijdens het invoeren van uw auto voldoen we de RDW leges, betalen we eventuele rest-BPM en regelen de tenaamstelling. Ook vragen we hier direct uw Nederlandse kentekenplaten aan. In de meeste gevallen duurt het na het invoeren nog zo’n 5 tot 8 werkdagen alvorens uw youngtimer rijklaar bij u voor de deur zal worden afgeleverd.

Op onze RDW/DOUANE pagina vind u uitgebreide informatie over het import- en invoerproces van uw youngtimer.

OVERZICHT KOSTEN

INVOERKOSTEN

 • Inclusief RDW-leges en tenaamstelling.
 • Aanvraag Nederlandse kentekenplaten.
 • Veilige en verzorgde stalling tot aflevering.
1
INVOERKOSTEN

TOTALE KOSTEN YOUNGTIMER IMPORTEREN.

Hieronder vind u de totaalprijs aan vaste kosten voor het importeren van uw youngtimer. Om de daadwerkelijke totale kosten van uw youngtimer te kunnen berekenen moeten we ook rekening houden met eventuele brandstofkosten en rest BPM. Aangezien deze kosten variabel zijn kunnen we ze helaas niet opnemen in onze totaal berekening.

Bij YoungtimerImports.nl koopt u uw youngtimer altijd All-inclusief. Ons platform kijkt automatisch of er brandstofkosten betaald moeten worden, en berekend aan de hand van het BPM afschrijvingstabel, de cataloguswaarde en de CO2-uitstoot van uw youngtimer, hoeveel BPM er afgedragen dient te worden. Door u volledige transparantie te bieden in onze werkwijze bent u verzekerd van de best mogelijke aankoopprijs van uw youngtimer.

OVERZICHT KOSTEN

TOTALE KOSTEN

 • Aankoopkeuring vooraf.
 • Transport naar Nederland.
 • Afhandeling RDW / Douane.
1
TOTALE KOSTEN YOUNGTIMER IMPORTEREN

HEEFT U NOG VRAGEN OVER DE IMPORT KOSTEN?

Onze helpdesk en importspecialisten zitten voor u klaar