Auto Transport Duitsland.
Duitse man in lederhose en met een pul bier verkoopt zijn gele auto.

Veilig, snel en goed verzorgd uw youngtimer
uit Duitsland laten transporteren.

Auto transport Duitsland.

U heeft een Youngtimer gevonden in Duitsland? Dan is het zaak deze te transporteren naar Nederland. Het transport van een auto is een vak apart. Voor u is het belangrijk dat de service “auto transport Duitsland” snel en veilig gebeurd. Tegen een goede prijs.

Daarom kunt u bij ons terecht voor verzekerd auto transport uit Duitsland. Wij importeren meerdere Youngtimers per week, onze chauffeurs rijden af en aan. Zo kunnen wij kostenefficiënt transporteren. Of uw auto bij de Poolse grens staat of net over de grens, wij kunnen deze altijd op korte termijn ophalen.

Keuring op locatie

Een youngtimer kopen in Duitsland? Dan wilt u een miskoop voorkomen. Daarom bieden wij u een aankoopkeuring op locatie.

Inschrijven RDW

Wilt u een youngtimer uit Duitsland importeren? Dan moet de auto worden ingeschreven bij het RDW. Lees er hier meer over.

Keuring en afwikkeling op locatie.

Wanneer u een auto koopt in Duitsland wilt u een miskoop voorkomen. Daarom voeren wij voordat u de youngtimer daadwerkelijk koopt, altijd een aankoopkeuring op locatie uit. Hierbij wordt uw auto van top tot teen nagelopen om de werkelijke staat van uw youngtimer naar boven te krijgen. Alleen met een aankoopkeuring kunnen we de kwaliteit van uw youngtimer waarborgen.

Maar wat gebeurt er tijdens een aankoopkeuring? Een erkende merkdealer zal de wagen onderwerpen aan een grondige inspectie. Zo word er gekeken naar de kilometerstand, de onderhoudshistorie, het schadeverleden, de staat en werking van de youngtimer en wordt er een proefrit gemaakt om de rij-eigenschappen te inspecteren.

Na afloop ontvangt u van ons een uitgebreid keuringsrapport van uw youngtimer. Dit rapport en de algehele staat van de auto vormen een eindadvies wat wij aan u voorleggen alvorens koop. De uiteindelijke beslissing die maakt u. En dankzij de zekerheid van de aankoopkeuring maakt u die met een gerust hart.

Uw Duitse youngtimer en de RDW.

Auto transport Duitsland verzorgen wij meerdere keren per week. Het merendeels van deze auto’s moet geïmporteerd worden. Daarbij beschouwen we het inschrijven in het Nederlands register en de bijbehorende schouwing als eerste stap.

Wij proberen van te voren altijd afspraken te hebben staan bij het RDW. Dan kunnen wij uw auto op de terugweg direct laten invoeren en keuren. Ook maken wij van te voren een BPM-taxatie welke wij direct aangeven bij de Douane.

Zo is alles voor u geregeld en gaat er geen tijd verloren. In veel gevallen heeft u de auto vaak anderhalve week later op Nederlands kenteken. Hierna kunnen wij de auto eventueel afleveren bij u thuis. Van A tot Z geregeld.

Meer over de RDW

Wilt u meer weten over de RDW en het invoeren van uw youngtimer?

Youngtimer aanbod

Heeft u nog geen youngtimer gevonden? Begin direct met zoeken.

Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn?

Onze helpdesk en importspecialisten zitten voor u klaar